Perisoare cu smantana si ciuperci

de dariadeea in Pui, 1 Iun 2013 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g de piept de pui tocat
  • 2-3 linguri orez
  • 1 morcov
  • o jum. de ceapa
  • 1 ou
  • pesmet
  • patrunjel verde
  • 1/2 borcan de ciuperci
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 g de smantana
  • 1 lingurita faina(optional)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana si ciuperci:

Mai intai am facut compozitia de perisoare din pieptul de pui tocat,orez ,un ou,pesmet .Apoi am format perisoarele pe care le-am pus la fiert in apa cu un pic de sare.

Intre timp am tocat ceapa marunt,morcovul l-am dat prin razatoare.Am pus intr-o cratita uleiul la incins ,am pus ceapa si morcovul la calit dupa care am adaugat si ciupercile,am pus supa de la perisoare cam o cana jumatate si am lasat la fiert.Cand sunt facute toate am adaugat smantana, (daca e prea moale sosul se leaga cu o lingurita de faina) si am lasat un clocot dupa care am pus si perisoarele,am mai lasat un pic si am oprit.

Se servesc calde cu patrunjel verde tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui cu smantana